Naast het leveren van steigerhouten meubelen heeft Project inrichting Tony Coyhen de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan met de projectinrichting van bijvoorbeeld kantines,restaurants, winkels, kantoren,beurzen, zorginstellingen, scholen en overheidsgebouwen op basis van interieurarchitectuur. Wij denken dan ook graag met u mee om een creatief en passend steigerhout ontwerp voor uw organisatie te maken.

Vraag vrijblijvend info aan

Tony Coyhen projectinrichting naast ons dienstenpakket met daarin interieurontwerp, zijn onze kernactiviteiten ingedeeld in de groepen: steigerhouten wanden en plafonds, Maatwerk, steigerhout kantoormeubilair

Naast steigerhouten meubelen behoort een compleet steigerhout interieur ook tot de mogelijkheden. Wij hebben ruime ervaring met het inrichten van woningen, winkels, kantoren, terrassen, horecazaken en beurzen.

Wij ontwerpen en leveren o.a.; steigerhout tafels steigerhout bureau’s, steigerhout kasten, steigerhout banken, steigerhout hoekbanken, steigerhout bar, steigerhout balies steigerhout stoelen.

Wij verzorgen ook graag voor u het totale steigerhout traject. Samen met u geven wij vorm aan uw inrichting en het concept zetten wij om in een duidelijk voorstel.

Offerte Tony Coyhen

Bij Tony Coyhen is een offerte voor een steigerhouten meubel of u steigerhout projectinrichting Gratis en vrijblijvend.Geen verplichting tot het afnemen van steigerhouten meubelen.Vul het aanvraag formulier in en wij nemen graag contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Al onze steigerhouten meubels en steigerhout inrichtingen worden geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij om het hoogst haalbare resultaat uit onze meubels te halen zodat wij tevreden klanten krijgen en behouden. Dus glad geschuurde steigerhouten meubels zonder zichtbare schroeven of opgevulde gaten.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten meubel. Ook is er een mogelijkheid om u bedrijfs logo op steigerhout te bedrukken voor u balie of voor reclame buiten aan de muur.


traplift prijs

De prijs van uw traplift is sterk afhankelijk van de vorm van uw trap. Een traplift met bochten? Die is natuurlijk moeilijker te maken dan eentje met rechte rails.Comfortlift heeft het meest uitgebreide aanbod trapliften in België tegen voordelige prijzen. Wij installeren een traplift op maat van uw trap

veranda kopen

Voor een veranda op maat moet je bij Van Der Bauwhede zijn. Als verandabouwer ontwerpen en bouwen we alles zelf, van moderne tot landelijke stijl.

Zitmeubelen

De Rore Interieur is fabrikant en verdeler van hoogwaardige zitmeubelen en lederen of stoffen zetels met eigen particuliere toonzaal in een uniek kader. We staan klaar om u op alle punten bij te staan bij de keuze en aankoop van het salon van uw dromen.